Björn Rosenström
Links:
Björn-Rosenström
Official homepage

Information:
Sort name:
Rosenström, Björn
Type:
Person
Gender:
Male
Born:
1970-08-08 (46 years ago)
Born in:
Gothenburg, Västra Götaland, Sweden
Area:
Sweden

Photos:

Discography:
Albums:
- | Bakfylla och Tjat (Album)
1998 | Låtar som är sådär... (Album)
2000 | Någorlunda hyggliga låtar... (Album)
2001 | Glove Sex Guy (Album)
2004 | Pop på svenska (Album)
2006 | Syster Gunbritts hemlighet (Album)
2010 | Swingersklubb in the Radhuslänga (Album)
2012 | Olämpliga låtar (Album)

Others:
- | Var får jag allt ifrån? (Album + Compilation)
- | Hultsfredsfestivalen (EP)
2007 | Ett jubileum som är sådär...... 10½ år med Björn Rosenström (Album + Compilation)