Lars Hollmer
Links:
en: Lars Hollmer

Information:
Sort name:
Hollmer, Lars
Type:
Person
Gender:
Male
Born:
1948-07-21
Born in:
Linköping, Östergötland, Sweden
Died:
2008-12-25 (aged 60)
Area:
Sweden

Photos:

Discography:
Albums:

Others:
1981 | XII Cибириckя Cykляр ()
1982 | Vill du höra mer? ()
1983 | Från natt idag ()
1984 | Tonöga ()
1994 | Vandelmässa ()
1994 | XII sibiriska cyklar / Vill du höra mer? ()
1994 | Looping Home Orchestra Live 92-93 ()
1997 | Andetag ()
1998 | Tonöga / Från natt idag / Vendeltid ()
2000 | Utsikter ()
2008 | Viandra ()