Lillasyster
Links:
Official homepage
en: Lillasyster

Information:
Type:
Group
Founded:
2006 (11 years ago)
Area:
Sweden

Photos:

Discography:
Albums:

Others:
2007 | Hjärndöd musik för en hjärndöd generation ()
2009 | Det här är inte musik, det här är kärlek ()
2009 | Jag är här nu ()
2009 | Andreas & Rad efter rad ()
2010 | Hjärndöd kärlek ()
2011 | Så jävla bra ()
2012 | 3 ()
2012 | Total panik ()
2013 | Tala är silver, skrika är guld (2003-2013) ()
2013 | Roar ()
2015 | Krossat glas ()
2016 | 4 ()
2016 | Skål ()