Океан Ельзи
Links:
okeanelzyofficial
Official homepage
okeanelzyofficial
en: Okean Elzy

Information:
Photos:
Океан Ельзи
Океан Ельзи
Океан Ельзи
Океан Ельзи
Океан Ельзи
Океан Ельзи
Океан Ельзи
Океан Ельзи
Океан Ельзи
Океан Ельзи
Океан Ельзи
Океан Ельзи
Океан Ельзи
Океан Ельзи
Океан Ельзи
Океан Ельзи
Океан Ельзи
Океан Ельзи

Discography:
Albums:
1998 | Там, де нас нема (Album)
2000 | Янанебібув (Album)
2001 | Модель (Album)
2003 | Суперсиметрія (Album)
2005 | Gloria (Album)
2007 | Міра (Album)
2010 | Dolce Vita (Album)
2013 | Земля (Album)
2016 | Без Меж (Album)

Others:
2002 | Холодно (Single)
2003 | Tviй формат (Album + Live)
2004 | Дякую! (Single)
2006 | 1221 (Album + Compilation)
2006 | Веселі, брате, часи настали… (Single)
2007 | Вибране… (Album + Compilation)
2010 | The Best Of (Album + Compilation)
2013 | Обними (Single)
2014 | Найкраще (Album + Compilation)