Michel Teló
Links:
MichelTelo
Official homepage
MichelTelo11
en: Michel Teló

Information:
Sort name:
Teló, Michel
Type:
Person
Gender:
Male
Born:
1981-01-21 (36 years ago)
Area:
Brazil

Photos:
Michel Teló
Michel Teló
Michel Teló
Michel Teló
Michel Teló
Michel Teló
Michel Teló
Michel Teló
Michel Teló
Michel Teló
Michel Teló
Michel Teló
Michel Teló
Michel Teló
Michel Teló
Michel Teló
Michel Teló
Michel Teló

Discography:
Albums:
2013 | Sunset (Album)
2014 | Bem Sertanejo (Album)

Others:
2011 | Ao vivo (Album + Live)
2011 | Ai se eu te pego! (Single)
2012 | Na balada (Ao Vivo) (Album + Live)
2012 | Fugidinha (Live) (Single)
2012 | Eu Te Amo e Open Bar (Single)
2012 | Barà barà berè berè (Single)
2012 | Love Song (Single)
2013 | Como le gusta a tu cuerpo (Single)
2013 | Amiga da minha irmã (Single)
2015 | Baile do Teló (Album + Live)
2017 | Hoje tem (ao vivo) (Single + Live)