Inês Brasil
Links:
Stream at Spotify
Official homepage
tvinesbrasil
pt: Inês Brasil

Information:
Sort name:
Brasil, Ines
Type:
Person
Gender:
Female
Born:
1969-10-25 (47 years ago)
Born in:
Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil
Area:
Brazil

Photos:
Inês Brasil
Inês Brasil
Inês Brasil
Inês Brasil
Inês Brasil
Inês Brasil
Inês Brasil
Inês Brasil
Inês Brasil
Inês Brasil
Inês Brasil
Inês Brasil
Inês Brasil
Inês Brasil
Inês Brasil
Inês Brasil
Inês Brasil
Inês Brasil

Discography:
Albums:
2015 | Make Love (Album)

Others:
2013 | Copa do Mundo (Single)
2013 | Oba Oba Oba (EP + Compilation)
2015 | Make Love (Single)
2016 | Undererê (Single)
2017 | Adão e Eva, Eva e Adão (Single)