FRANCO
Links:
Official homepage
FRANCOband
uk: FRANCO

Information:
Type:
Group
Founded:
2011-12 (5 years ago)
Area:
Ukraine

Photos:
FRANCO
FRANCO
FRANCO
FRANCO
FRANCO
FRANCO
FRANCO
FRANCO
FRANCO
FRANCO
FRANCO
FRANCO
FRANCO
FRANCO
FRANCO
FRANCO
FRANCO
FRANCO

Discography:
Albums:
2017 | Тунелі (Album)

Others:
2014 | Танго (Single)
2015 | Регіна (Single)
2015 | E.P. 2015 (EP)
2016 | Спирт (Single)
2016 | Птахи (Single)
2016 | Голова чи серце (Single)
2017 | Ти в мені (Single)
2017 | Тунелі (Remix) (EP + Remix)